ΚΑΡΙΕΡΑ

ioniki logo, ΚΑΡΙΕΡΑ

Έλα να φτιάξουμε
ωραίες πίτες μαζί!

Θέλεις να εργαστείς σε μια δυναμική,
αναπτυσσόμενη εταιρεία;

Η Ioniki είναι μια από τις πιο γοργά αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρίες τροφίμων. Στηριζόμαστε στους ανθρώπους μας γι αυτό προσφέρουμε ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα εργασίας, δίκαιες αμοιβές και κίνητρα εξέλιξης. Δεν μας εντυπωσιάζουν τα μεγάλα βιογραφικά και οι βαρύγδουποι τίτλοι σπουδών- θέλουμε ουσία: εργατικότητα, καλές ιδέες, πίστη στην εταιρία και ομαδικό πνεύμα. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου και αγαπάς την ποιότητα σε κάθε τι που κάνεις, είσαι πιθανότατα το επόμενο μέλος της "οικογένειας" της Ioniki.

 

Δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Καριερα graphics

Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες;
Eίσαι ο άνθρωπός μας!

 εργατικότητα

Η εργατικότητα είναι βασικό γνώρισμα των ανθρώπων μας. Σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια, μας αναδεικνύει νικητές στο στίβο της αγοράς καθώς αποκτούμε όλο και περισσότερους φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο.

 επιχειρηματικότητα

H επιχειρηματικότητα μας, έχει σφαιρική προσέγγιση και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την δυναμική μας. Εμπνέουμε και εμπνεόμαστε και, κυρίως, αισθανόμαστε απόλυτη ευθύνη για ό,τι κάνουμε.

 Εκτίμηση

Η εκτίμηση στην ομάδα και στους συνεργάτες μας, καλλιεργεί σχέσεις σεβασμού, εμπιστοσύνης και δικαιοσύνης. Καλλιεργεί φιλίες και επαγγελματικές σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο.

 ευελιξία

Η ευελιξία συμβάλλει στην πραγματοποίηση των στόχων μας. Βρισκόμαστε σε τροχιά συνεχούς ανέλιξης και επιταχύνουμε ακόμα περισσότερο. Κινούμαστε πάντα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

 Eυθύτητα

Η Eυθύτητα είναι ο τρόπος που επιλέγουμε να επικοινωνούμε. Επικοινωνούμε απλά και άμεσα. Επιδιώκουμε συνεργασίες υψηλών ταχυτήτων και μεγάλων απαιτήσεων.

  Τι παρέχουμε

Man with Pc

Μοντέρνο και σύγχρονο 
περιβάλλον εργασίας

Girl Serving a euro coin

Ανταγωνιστικά 
πακέτα αποδοχών

heart icon

Ομαδικό πρόγραμμα 
ασφάλισης υγείας

Product icons

Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
με δωρεάν πρωινό και μερικώς
επιδοτούμενο μεσημεριανό

Επιβραβεύσεις υπαλλήλων

Συστηματικές επιβραβεύσεις
υπαλλήλων και σπουδών
των παιδιών τους

Επιβραβεύσεις υπαλλήλων

Γυμναστήριο, συνδρομές TV,
εκπτώσεις σε βενζίνη,
ΚΤΕΟ, φροντιστήρια,
δωρεάν καθαριστήριο,
εταιρικά τρόφιμα και κουπόνια. 

Orange wall background

Αγαπάμε
τα προϊόντα σας!!

Παρακαλούμε ενημερώστε πού μπορούμε να αγοράσουμε τα προϊόντα σας στη Νέα Υόρκη.
Περιστασιακά τα βρίσκουμε στο AGATA & VALENTINA.

Σας ευχαριστούμε.

Σας ευχόμαστε τα καλύτερα,

Φαίη Γεωργούση

Blue background
Ioniki, μια ομάδα δυνατή

300+
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ
& ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

35+
ΧΩΡΕΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ
ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ,
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ,
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

5000τ.μ.
ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΩΝ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

15%

ΡΥΘMΟΣ ΑΥΞΗΣΗΣ
ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Πράσινη επιφάνεια τραπεζιού με προϊόντα ioniki

Γνώρισε τις ομάδες μας

Marketing icon
Marketing

Marketing στην Ioniki σημαίνει συνεχή δράση: νέες αγορές εντός και εκτός Ελλάδας, νέα προϊόντα, νέες τάσεις και καταναλωτικές συνήθειες. Πρόσθεσε την εποχικότητα, τη μελέτη του ανταγωνισμού, τα πολλαπλά κανάλια πωλήσεων και τις εξελίξεις στην παραγωγή που εκσυγχρονίζεται συνεχώς και θα καταλάβεις γιατί εδώ δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς νέες προκλήσεις.

Θα έχεις την υποστήριξη του τμήματος ΙΤ, του τμήματος δημιουργικού σχεδιασμού αλλά και της διοίκησης, που αντιλαμβάνεται την αξία του marketing για την πρόοδο της επιχείρησης. Θα προσφέρεις στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της εταιρικής επικοινωνίας, της προώθησης πωλήσεων, του εκθεσιακού marketing, όπως και των προγραμμάτων διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων σε όλες τις πλατφόρμες -above & below the line, digital και social.

Θα σε μάθουμε τα μυστικά της καλής πίτας και θα μας βοηθήσεις να κάνουμε το brand της αγαπητό σε όλο τον κόσμο.

Sales icon
Sales

Χαμόγελο, καλή γνώση των προϊόντων και της αγοράς και, πάνω απ'όλα, ικανοποιημένος πελάτης -αυτά χρειαζόμαστε εδώ στην Ioniki. Mαζί θα δημιουργούμε νέες πωλήσεις, σε Ελλάδα και εξωτερικό, στο food service και στα δίκτυα λιανικής. Θα διαχειριζόμαστε τις παραγγελίες αλλά και το υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης και ικανοποίησης των πελατών-συνεργατών μας και των καταναλωτών.

Το τμήμα πωλήσεων της Ioniki είναι καλά οργανωμένο, με σωστή δομή και πολλές υποκατηγορίες, αλλά θα είναι πάντα τόσο καλό όσο οι άνθρωποί του. Σε χρειαζόμαστε επομένως και στην καθημερινότητα της εξυπηρέτησης των πελατών μας και στην ανάπτυξη των δικτύων μας με καινοτόμους τρόπους πωλήσεων. Θα έχεις την υποστήριξη έμπειρων συνεργατών, το τμήμα marketing θα είναι πάντα δίπλα σου με τα κατάλληλα εργαλεία και, το κυριότερο, στα χέρια σου θα βρίσκονται εξαιρετικά προϊόντα που σε διευκολύνουν να πείσεις και να πετύχεις τους στόχους σου.

Η πίτες της Ioniki είναι σαν το ζεστό ψωμί: πωλούνται εύκολα, αλλά χρειάζονται τον καλύτερο εαυτό σου.

Production Icon
Production

Το Τμήμα Παραγωγής είναι η καρδιά της Ioniki . Υπάρχουμε για να φτιάχνουμε εξαιρετικές πίτες και σε μια ποικιλία που δύσκολα βρίσκεις στους ανταγωνιστές μας. Για να το πετυχαίνουμε κάθε μέρα, 365 μέρες το χρόνο, χρειαζόμαστε την καλύτερη δυνατή οργάνωση και μια διαχείριση παραγωγής που διασφαλίζει υψηλή ποιότητα. Χρειαζόμαστε τους σωστούς ανθρώπους.

Η παραγωγή μας είναι διαρθρωμένη σε ξεχωριστά τμήματα για την καλύτερη διαχείριση και διοίκηση: ποιοτικός έλεγχος, διασφάλιση ποιότητας και R&D είναι μερικά από αυτά. Αλληλοϋποστηρίζονται και συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων της παραγωγής, όπως το κάνουν και οι σύγχρονες γραμμές παραγωγής, τα σύγχρονα ψηφιακά συστήματα παρακολούθησης και οι άριστα εκπαιδευμένοι άνθρωποι μας. Σε χρειαζόμαστε ανάμεσά τους.

Αν δεν φοβάσαι τη δουλειά, μαθαίνεις γρήγορα, σέβεσαι τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σου και αγαπάς την τελειότητα, είσαι Ioniki!

IT icon
IT

Το τμήμα πληροφορικής είναι το νευρικό σύστημα της Ioniki -ρυθμίζει την ομαλή λειτουργία όλων των υπόλοιπων τμημάτων με τα ψηφιακά εργαλεία και συστήματα πληροφόρησης που επιβλέπει και εξελίσσει. Θα βρεθείς στο κέντρο της επιχείρησης και χρειαζόμαστε το μυαλό, τη μεθοδικότητα και την εργατικότητά σου.

Το τμήμα είναι οργανωμένο για να καλύπτει και τη διαχείριση του ERP και την ανάπτυξη και οργανική ένταξη νέων τεχνολογιών στην εταιρία. Από την παρουσία μας στο web και τις δράσεις του marketing μέχρι τους δείκτες της παραγωγής και των πωλήσεων, όλη η Ioniki ζει ψηφιακά! Θα έχεις τη στήριξη της διοίκησης που προωθεί τον εκσυγχρονισμό τουλάχιστον όσο και τη γαστρονομική απόλαυση των προϊόντων μας. Θα βρίσκεσαι πάντα παρών όπου ταιριάζει η λέξη καινοτομία.

Και θα απολαμβάνεις τις καλύτερες πίτες της αγοράς γιατί σε τελευταία ανάλυση όλα γι αυτές γίνονται!

Accounting icon
Accounting / Financial

Το Λογιστικό και Χρηματοοικονομικό Τμήμα της επιχείρησης εξαφαλίζει εδώ και δεκαετίες την εύρυθμη χρηματοοικονομική λειτουργία της συνεχώς αναπτυσσόμενης εταιρίας μας. Η ανάπτυξη της Ioniki είναι κυριολεκτικά στα χέρια των οικονομικών μας, γιατί είναι εκείνοι που ρυθμίζουν τις ισορροπίες μεταξύ παραγωγής και πωλήσεων, γιατί εξασφαλίζουν ένα συνεχή ρυθμό επενδύσεων σε σύγχρονες υποδομές, γιατί υποστηρίζουν τις άριστες σχέσεις μας με προμηθευτές και πελάτες και, κυρίως, γιατί μας επιτρέπουν να κρατάμε σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα των προϊόντων μας.

Μια καλή σπιτική πίτα χρειάζεται καλά υλικά και τέχνη, μια καλή πίτα Ιoniki που φτάνει στα πέρατα του κόσμου χρειάζεται επιπλέον κορυφαία οικονομική διαχείριση.

Αν αγαπάς την ακρίβεια και τη δυναμική των αριθμών σε χρειαζόμαστε.

Logistics icon
Logistics

Το τμήμα Logistics διασφαλίζει την ορθή διαχείριση των παραγγελιών καθώς και την αποθήκευση προϊόντων και πρώτων υλών. Διανέμει εκατοντάδες ποικιλίες προϊόντων σε χιλιάδες πελάτες κάθε μέρα και το επιτυγχάνει μόνο μέσω καλής οργάνωσης και αφοσιωμένων ανθρώπων. Χρειαζόμαστε τη μέθοδο σας, την όρεξή σας για εργασία και την καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους σας σε όλα τα τμήματα της εταιρείας.

Θα έχετε στη διάθεσή σας έναν άριστα οργανωμένο χώρο αποθήκευσης, με όλα τα σύγχρονα οχήματα μεταφοράς και συστήματα πληροφοριών. Θα έχετε επίσης την καθοδήγηση και την υποστήριξη έμπειρων στελεχών που γνωρίζουν καλά την τέχνη σας.

Βεβαιωθείτε ότι η καλύτερη πίτα στην αγορά φτάνει εγκαίρως.